Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulaire economie door Dr. ir. Sonja van Dam

19 mei 2022 / 20:00 - 22:00

 

Sonja van Dam is onderzoeker aan de TU Delft op het gebied van circulair product ontwerp en heeft meerdere artikelen over dit onderwerp gepubliceerd. Daarnaast heeft zij de energierekening van haar monumentale woning in de afgelopen twee jaar teruggebracht naar een paar euro per maand, met zoveel mogelijk gebruik van duurzame en hergebruikte producten en materialen.

Tijdens deze avond zal Sonja ingaan op de circulaire economie. De Nederlandse overheid heeft de ambitie dat Nederland in 2050 volledig circulair is. Maar wat houdt de circulaire economie nu eigenlijk in? En wat kunnen wij als individu doen om hier invulling aan te geven? De avond zal gevuld zijn met veel praktische ervaringen en adviezen.

Muzikale bijdrage: Sieger Jöbsis speelt die avond klassieke muziek op de piano. Hij nam deel aan de halve finale van het Steinway Pianoconcours 2020 (finale ging niet door i.v.m. corona) en speelde o.a. ook tijdens het Prinses Christina Concours. Een jongeman, die heel veel in zijn muzikale mars heeft.

Gegevens

Datum:
19 mei 2022
Tijd:
20:00 - 22:00

Locatie

Witte Kerkje
Constantijn Huijgensstraat 1
Maassluis, 3141 TA
+ Google Maps