22 september: Bruisende nieuwe start van de lezingen in Cultuurcentrum ‘Het Witte Kerkje’ te Maassluis.

De programmacommissie van het Cultuurcentrum pakt op 22 september 2022 haar gevarieerde lezingen weer op! Nog lang niet alle Maassluizers en lezers daarbuiten weten van de cultuurlezingen in het genoemde Cultuurcentrum. 

Deze keer is de spreker Hans Eijsackers, ereburger van Maassluis. Hij zal spreken over het onderwerp “Naderen we het einde van onze beschaving?” en gaat uit van het beroemde boek ‘Der Untergang des Abendlandes’, dat de Duitse filosoof Oswald Spengler begon te schrijven in 1918 aan het einde van de Eerste Wereldoorlog. Meer info kunt u later lezen in de media.

Natuurlijk wordt de lezing ook voorzien van muziek. De inmiddels zeer beroemde Adinda van Delft, viool en Matthijs van Delft, klassiek gitaar laten u genieten van hun muziek.